Skip to content
GreenPan Chef's collection

GreenPan Chef's Collection

01

Over GreenPan

Maak kennis met GreenPan, het merk dat zich wereldwijd inzet voor PFAS-vrij koken. Wij zijn ervan overtuigd dat gezond koken begint met de juiste pan. Sinds onze oprichting in 2007 in België zijn we uitgegroeid tot één van de internationale marktleiders in kookgerei met gezonde antiaanbaklaag. Onze PFAS-vrije keramische antiaanbaklaag heeft de manier waarop mensen koken veranderd. 

Meer info over GreenPan

02

Chef's Collection

Geniet van een ongeëvenaarde kookbeleving met de premium Chef's Collection van GreenPan. In deze innovatieve collectie komen elementen van over de hele wereld samen: er gaat een wereld voor je open! Wat dacht je van tajine vanavond? Of een gezond wokgerecht uit het Verre Oosten? Bekijk de collectie & laat je inspireren!

Ontdek de collectie

03

Verhaal achter de collectie

Voor het eerst gingen we een samenwerking aan met ClimatePartner om onze CO2-uitstoot te compenseren door een erkend klimaatproject te steunen. Dit project organiseert in Afrika, Azië en Latijns-Amerika de vervanging van traditionele, minder efficiënte kooktoestellen door schonere kooktoestellen, en draagt het ‘Gold Standard’-keurmerk. Zo dragen wij ons steentje bij aan een betere toekomst voor onze planeet!

Collectie & duurzaamheid